Followers

Wednesday, July 1, 2009

Code Name: Menteri Tunjuk


4444

Penang Kampung Buah Pala controversy – Koh Tsu Koon should speak up as to whether he would make amends for his decisions as Penang Chief Minister by securing Federal Government grant to Penang State Government to resolve issue with “a stroke of the pen”? [Rujuk]

Buat janji pandai, berdegang-degung, nu nak tutup, ni nak hapus.

1. Bila mai nak tunai, mula gelabah tahap bewak.

2. Rakyat pilih suruh hang settel problem tu, bukan suruh hang spin cerita, tunjuk sapa salah.

3. Depa pun tau takat nak cari sapa salah. Depa nak Ketua menteri yang boleh settel problem, bukan tunjuk sapa salah!

4. Ada ka panggil Koh Tsu Koon?

5. Sedangkan anak dia yang Ketua Menteri Pulau Pinang sekarang.

6. Baik bagi balik jawatan kat Koh Tsu Koon kalo camtu.

7. Toya la cakap saja besaq, senang-senang nak lari, baling tahi sembunyi tisu tandas betul la. Senang-senang nak lepas diri.

4444

8 comments:

Mohd Sufian said...

4 = Mati?. Kahkahkah!

Anonymous said...

Bukan mati mampuih kah kah kah

YANG GAMBI said...

Cakap orang yang pinjam lidah dari baiawak komodo........

Anonymous said...

Ini olang muka kominis piau punya , sudah luluk Malaya sudah lama tapi cakap melayu selupa olang tatak lidah , ini olang talak suka sama melayu dia cakap MARA " makan ala lokok ala " tapi olang melayu boloh blh sokong ini olang lagi blh pilok2 syiok ma !!!

Desperado said...

Woit...no last manyak suweiiii looo!

Saya Rakyat Malaysia said...

tulah ber** tak basuh. lap je. mane nak BERSIH. muahahaha.

nampak sangat anak dia tak MAMPU buat KERJA! muahahhaha.

orang macam ni pun ada.

mane piglets yang sibuk bagi comment kat previous post tuh. takde berani nak comment?

Junah said...

Salam semua,

Meriah malam ni,

Mahkamah - Buah Pala - Babi

dr.todak said...

mcm mane la org PAs bleh kwn ngan org mcm ni...

Popular Posts 30