Followers

Sunday, August 9, 2009

91% TOLAK ISA PENGGANAS TAK PERLU KE INDONESIA LAGI91% Responden Menolak Pelaksanaan ISA Di Laman Web KDN

Manakala itu saya ingin mengucapkan syabas kepada rakyat Malaysia. Menurut undian yang dikendalikan laman web Kementerian Dalam Negeri, 91% dari 8722 responden menolak perlaksanaan ISA.

Sungguhpun isu khianat memenuhi ruang beberapa ketika ini, ia ternyata tumpul untuk menggugat kesedaran serta keinginan rakyat Malaysia yang mahukan perubahan sebenar. [blog anwar]

Hah eloklah tu selepas ini organisasi agresif tidak perlu lagi ke Indonesia untuk mengebom boleh teruskan di Malaysia saja. Target rumah Teressa Kok, BAR council, Ronnie Liu, Jeff Ooi, Loke Siew Fook dan 7E yang jual arak di Shah Alam.

Group-group agresif seperti Al-Maunah, KMM, Hindraf, group ajaran sesat Ayah Pin dan lain-lain boleh terus beroperasi.

Paling penting senang kau manipulasi sistem perundangan sampai orang lupa kes salah laku moral kau.

Tanpa ISA kena sabitkan kesalahan dulu baru dibicara, kemudian kumpul bukti (minta dokumen misalnya), kumpul saksi, kes tangguh, tangguh dan tangguh lagi, sementara nak tunggu kes dibicara boleh buat kacau, bom, sebarkan ajaran sesat, didapati bersalah boleh buat rayuan pula, tunggu lagi, dapat lawyer putar alam macam Gobind boleh lepas balik, buat kacau lagi.

KABOOM!

1 comment:

Jeffry said...

SLM BRO..KLU BLH SAPE2 YG TERINGIN NAK MAIN BOM TU, PEGI LA BOM DLU SI MUNAFIKUN AL-JUBORINK S/O LIWATI. LEPAS TU BOM IKUT SUSUNAN PEMBANGKANG YG HI-PROFILE KEHKEHKEH..YEHAAAAAAA!!!

Popular Posts 30

Blog Archive