Followers

Wednesday, August 26, 2009

KALAH DI PTG PASIR MENANG DI LUNAS KEDAH

Tahniah kepada DAP kerana kemenangan di DUN Ptg Pasir. Kemenangan dengan majoriti meyakinkan ini ternyata menzahirkan keyakinan masyarakat Melayu dan juga hasrat mereka yang sentiasa bergelora terhadap konsep malaysian Malaysia yang menolak hak istimewa orang Melayu, raja-raja Melayu, negara Islam dan hukum hudud.

semak dulu latar belakang calon sebelum memilih supaya tidak jadi lauk oleh propaganda 'matlamat menghalalkan cara dan tiba-tiba keluar fatwa' PAS.

Walaupun tiada apa perubahan yang berlaku kerana kemenangan ditempat sendiri, dari dulu PAS, kemudian PAS, sekarang pun PAS Kalau menang di kubu kuat orang lain maka itu jelaslah perubahan.

Kepada sesiapa yang selalu tewas dan tiada ketokohan dan karisma untuk memimpin bolehlah menjadi calon PRK akan datang kalau berlansung di gelangang sendiri, anda gerenti menang! Jawatan dan elaun free beb sapa tak nak.

Kepada BN ambillah pengajaran, semak dulu latar belakang calon sebelum memilih supaya tidak jadi lauk oleh propaganda 'matlamat menghalalkan cara dan tiba-tiba keluar fatwa' PAS.

Walupun kalah di Ptg Pasir tetapi BN menang juga di Lunas Kedah. Selamat kembali ke pangkuan rakyat YB Radzi, dan tahniah kerana mendengar suara akar umbi, YB Radzi mengisytiharkan dirinya keluar kerana mahu bersama rakyat Lunas yang sudah muak dengan PAKATAN. Bersama-sama kita juangkan ketuanan Melayu, kedaulatan raja-raja Melayu dan Islam agama rasmi!

Kenyataan media untuk edaran segera

2 comments:

Anonymous said...

sejak nbile adun lunas tu msk UMNO??die bebaskn??jgn spin cite loser!!

Junah said...

Salam,

Ade aku kate dia masuk UMNO? Kami menang sbb dia xjilat cina DAP lagi!

Popular Posts 30

Blog Archive