Followers

Friday, August 28, 2009

REFORMASI.. DUNIA DAH TERBALIK


Guru baru kahwin liwat murid

JOHOR BAHRU: Seorang guru sekolah rendah berusia 27 tahun melakukan perbuatan jijik terhadap dua muridnya apabila menjadikan kanak-kanak berusia 12 tahun itu sebagai tempat pemuas nafsu songsang termasuk meliwat seorang daripada mereka.

Tindakan guru bersifat binatang itu terbongkar selepas bapa mangsa bertanyakan mengapa pelajar berkenaan tidak mahu mengikuti kelas tuisyen di rumah guru itu seperti biasa.

Bimbang dengan hukuman rotan bapa sendiri, pelajar terbabit akhirnya menceritakan kejadian sebenar.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Deputi Superintendan Muhammad Shamsuddin, berkata kejadian dipercayai berlaku di rumah guru berkenaan di Tenggaroh Selatan 2, Kota Tinggi sejak Jun lalu dan berlarutan sehingga awal bulan ini. [RUJUK]

****

Tuan-tuan dan puan-puan marilah kita keluar berarak dijalan raya membela guru ini. Ini adalah pitnah dan tohmahan jahat daripada guru besar sekolah beliau. Ini adalah konspirasi PIBG sekolah beliau untuk membunuh karier pendidikan beliau. Jom bela guru ini.

Budak ini dan bapanya pula harus dihina kerana menuntut hukuman ke atas peliwat. Membuat laporan polis dalam usaha menuntut keadilan dikira sudah menjaja keaiban diri. Bapa sepatutnya mendiamkan saja anaknya diliwat kerana tak elok menjaja aib.

Surat khabar ini pula telah bersubahat membuka aib peliwat. Boikot surat khabar ini. Mendedahkan peliwat ini kepada pengetahuan orang ramai adalah membuka keaiban peliwat dan keluarganya, harus dihentikan.

Mana-mana individu dan bloggers yang menyokong mangsa dikira bersetongkol dalam mengaibkan peliwat dan menyebar fitnah terhadap peliwat dan keluarganya.

Sebaliknya individu dan bloggers yang menyokong peliwat dan menghina mangsa liwat ialah wira keadilan menentang kezaliman. Kerana meliwat ialah hak asasi manusia.

Reformasi.. reformasi.. reformasi..

undur guru besar undur.. undur guru besar undur.. undur guru besar undur..

Oh mak.. oh bapak, dunia dah terbalik!

3 comments:

DR 1221 said...

salam
tambah sikit
guru berkenaan sekarang sembunyi di kedutaan turki

Jeffry said...

SLM BRO..JOM RAMAI2 WAT DEMO KT DEPAN RUMAH ANUWAR. JGN LUPE BWK SPANDUK "KAMI SOKONG ANUWAR MELIWAT BUDAK SEKOLAH" HEHEHE

Jeffry said...

SLM BRO..KLU SI JUBURI BACE NI MESTI DIA BUAT DEMO BESAR2AN MINTAK DI HALALKAN ISU GAY PLAK KEHKEHKEH

Popular Posts 30

Blog Archive