Followers

Friday, October 30, 2009

BONGKAK BAWA PADAH

Satu Umno pun gagal, jangan cakap Satu Malaysia

"Dalam Umno pun (Datuk Seri) Najib (Tun Razak) gagal mewujudkan Satu Umno, tidak perlu cakaplah tentang Satu Malaysia," katanya mengulas tindakan ahli-ahli Umno di Perlis yang bertindak keluar dari parti itu dan menyertai menyertai pembangkang.- Dato' Mahfuz 21 Mei.Cabul mulut Mahfuz lihat sajalah apa yang berlaku kepada PKR dan PAS hari ni kalah ribut grig heh heh heh.

4 comments:

Jeffry said...

SLM BRO...TAK LAMA LAGI TAUFAN BERSERTA PUTING BELIUNG AKAN MENGHENTAK PKR BROO..KITA TUNGGUUUUUU!!!! KEHKEHKEHKEH YEHAAAAA!!!

Khalid ibrahim said...

Ko ko ko rang su su ke.. Mmma malas aa a ku nk jjjadi menteri bb besar dah.

shonzu said...

"Dalam rumah pun aku gagal mewujudkan Islam sebagai Addin, tidak perlu aku cakaplah tentang Integriti," katanya mengulas tindakan melawat anaknya dia penjara Pokok Sena. Anaknya di tangkap dan dipenjara kerana kesalahan menghisap dan mengedar dadah.- Dato' Mahfuz.

shonzu said...

Kelab Penyokong PAS (KPP) mahu kepemimpinan Pas mengotakan janjinya dengan menyegerakan langkah menaikkan taraf kelab itu sebagai sayap parti itu.

Pengerusi KPP pusat, Hu Pang Chow berkata beliau mendengar banyak rungutan dan kebimbangan di kalangan penyokong Cina ekoran kelewatan Pas merealisasikan hasrat tersebut.

"Saya mendapat maklum balas bahawa ia masih lagi di peringkat kajian. Kenapa lambat sangat.

"UMNO (bergerak) cepat dengan konsep 1Malaysia. Pas dengan konsep Pas untuk Semua, kita kena cepat. Masa tidak menunggu kita," kata Hu ketika dihubungi Malaysiakini.

Sebagai contoh, katanya, untuk memasarkan produk baru, seseorang peniaga tidak boleh menunggu selepas enam bulan untuk berbuat demikian.

"Apabila pasaran telah dipenuhi dengan produk yang sama, dengan kuantiti yang banyak dan berkualiti, sedangkan kita tunggu enam bulan, nanti produk tak laku.

"Semua orang merungut dan tertanya-tanya, sebab apa lambat (proses menaik taraf kelab). Kita mempunyai saingan iaitu dengan konsep 1Malaysia.

"Kenapa melengah-lengahkan, nanti produk tak laku," katanya lagi.

Hu diminta mengulas mengenai perkembangan terkini status KPP yang diura-urakan dinaiktaraf menjadi sayap parti.

Popular Posts 30