Followers

Wednesday, November 18, 2009

ANWAR CAKAP TAK SERUPA BIKIN


Bekas Setiausaha Sulit Anwar buat laporan pembelian saham RM8.5j

KUALA LUMPUR - Demi mencari kebenaran, bekas Setiausaha Sulit Datuk Seri Anwar Ibrahim membuat laporan polis berhubung isu pembelian saham oleh Ahli Parlimen Gombak, Azmin Ali yang didakwa bernilai RM8.5 juta. [RUJUK]

Apa! anwar yang suci itu rupa-rupanya terpalit dengan korupsi, nepotisme dan kronisme? Saya sungguh-sungguh tidak menyangka akan hal ini. Sewaktu dia dipecat dulu bukankah beliau yang melaungkan anti korupsi, nepotisme dan kronisme sehingga mengheret rakyat ke jalan-jalan raya? Beliau juga yang memberi kenyataan dalam ian buruma a Malay dilemma yang beliau dipecat kerana menentang korupsi, nepotisme dan korisme dalam partinya sendiri!

Chut chut chut sungguh tidak ku sangka harapkan pagar, pagar makan padi, harapkan sokong, sokong rebah. Tulisan oleh kumbang melaporkan anwar menggunakan kroni-kroninya untuk menyimpan harta-hartanya yang dibuat sewaktu beliau menteri keewangan dulu.

Patutlah dilaporkan selama ini anwar begitu menjaga Azmin sehingga beliau tertanya-tanya bila Azmin tiada bersama dalam satu-satu situasi.

Maka jelaslah hari ini bila setia usaha sulit beliau dahulu tampil membuat laporan polis. [Video]

Baca lagi:Harapkan pagar, pagar tak boleh harap!

3 comments:

DR 1221 said...

salam
anwar hanya suci di mata yg hanya dapat kontrak saja

CCZ said...

A'kum..Junah, sebab tu dia berani cabar SPRM check harta dia. Sebab dah cover awal-awal mamat tu..Satu urat dalam badan kalau putus habis satu badan..Yang besar boleh tutup dan lindung sebab nampak tapi kes kecil dan sulit takkan boleh sebab ianya tak nampak ringan dan tak kelihatan.

Media Cyber said...

waa.. aku rasa hock hua bank ni pun patut kena siasat.

Popular Posts 30