Followers

Wednesday, December 2, 2009

BTN PENGHALANG MALAYSIAN MALAYSIA


Some 630 Malaysians leave the country every day

A total of 304,358 Malaysians left the country between March last year and August this year for better education, career and business prospects, Deputy Foreign Minister A Kohilan Pillay told Parliament yesterday. This is a big leap from 139,696 Malaysians who migrated to other countries in 2007.

Comment:

Dap man on Tuesday, 1 December 2009 - 3:34 pm
Najib wants non- Bumi Malaysians to return so that they can pay taxes to finance his pro-Bumi policies.

So that the Bumi’s can purchase houses at 15% discount which will be paid by the non-Bumi buyers when they return home.

So Non-Bumis please return home and allow your children to be third class citizens. [RUJUK]

Panas juga baca komen ni, macamlah bumiputra hidup atas titik peluh kaum pendatang. Anda juga mesti biasa dengar ungkapan 'wasting tax payers money', macamlah Malaysia ni berjalan atas duit cukai sahaja dan duit cukai tu macamlah di bayar 100% oleh kaum pendatang semata-mata.

Hairan juga bila berjumpa kaum bumi yang mengaku kita semua adalah pendatang di Malaysia. Apa hal, kita bukan macam Amerika yang dahulunya dikenali sebagai New World, tanah Melayu semasa dijumpai sudah ada tamadun dan kerajaan Melayu. Entah siapa yang meracuni fikiran orang-orang bumi yang kita ini pendatang di tanah Melayu.

Cubaan jahat DAP dibantu pengkhianat bangsa dari PKR untuk menghapuskan BTN, satu program cinta negara harus dipandang serius, seserius LKS memandangnya. Lawat sahaja blognya kebelakangan ini, serangan ke atas BTN adalah bertubu-tubi. Jika BTN terhapus ramailah lagi kaum bumi yang akan mengaku, kita semua pendatang di Malaysia, dan ini sangat mengembirakan DAP dan peluang Malaysian Malaysia makin cerah! satu lagi tanah nusantara akan tergadai kepada mereka. 'cina' will grow larger.

Ini nasihat, jika tak mahu jadi 3rd class citizen, baliklah ke negara anda sendiri.

Saya rasis? Cermin muka anda dulu.

2 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..PEDULIKAN AJE. DIORANG NI MMG NAK JADIKAN NEGARA NI REPUBLIK KOMUNIS. BUANG MASA NAK TAHAN2 DIORANG KLU NAK BERHIJRAH. LANTAK DIORANG LAH!. KAT MELAYU2 PENGKHIANAT TU PEGI JAHANAM SAMA DIORANG. KLU X SUKA JADI MELAYU, PEGI MANDI ASID TUKAR KALER KULIT! KEHKEHKEH..HARKKKK PTUIHH!!

YANG GAMBI said...

Junah, betul komen Jeffry, tapi terlalu banyak Melayu-Melayu yang bodoh mudah terpedaya dengan dakyah komunis Lim Kit Siang ni......

Popular Posts 30