Followers

Sunday, March 7, 2010

AGENDA DAP DAN GELAGAT ANWAR

Di sini dapatlah kita fahami bahawa:

1. DAP ialah sebuah parti chauvinist cina. Apa yang diutarakan mereka seperti Malaysian Malaysia, hak sama rata adalah penipuan. Mereka ada agenda tersembunyi untuk bangsa mereka. DAP mahu jadikan Malaysia macam Singapore.

2. DAP bersikap diktator di negeri-negeri yang diperintah Pakatan seperti Perak, Selangor dan paling jelas Penang. Dua ADUN PKR Perak yang keluar parti bukan kerana wang sebaliknya sudah tidak tahan dengan kediktatoran DAP, Ngeh dan Nga.

3. Cara DAP cuci tangan terhadap sesuatu isu atau menyenyapkan pengkritik mereka ialah dengan melabel atau menuduh pengkritik mereka, contohnya, perkauman, ex UMNO dsb.

4. Lim Guan Eng angkuh tidak mahu dengar pendapat orang lain, sudah la tu, dia tidak menyelesaikan masalah, apa yang dia buat hanya menunding jari. Memang betul! contoh dalam isu kg buah pala, perumahan hijau, dsb, ada dia selesaikan? dia cepatkan lagi ada la, kemudian buat statement menyalahkan pemerintah dahulu.

5. anwar kecut telor takut dengan DAP. Semua benda dia ikut rentak DAP sampai satu tahap membahayakan hak Melayu dan Islam.

6. anwar sanggup membelakangkan kawan seperjuangan yang lama bersusah payah dengan beliau kerana mahu menjaga hati DAP.

DAP MEMANG KEPARAT

No comments:

Popular Posts 30