Followers

Wednesday, March 17, 2010

FATWA KONSPIRASI ALTANTUYAFATWA MENGENAI FITNAH MENGAITKAN DS NAJIB DAN ALTANTUYA.

"yang ada beli orang, boleh, ugut orang, boleh, itu dia boleh, bunuh orang, iya", anwar Ibrahim

"ketika kamu menyambut fitnah tersebut dengan lidah kamu dan kamu menyambungnya dengan pertuturan mulut kamu, kamu bebelkan sesuatu yang kamu sendiri tidak tahu malah kamu menyangkanya perkara kecil, padahal di sisi ALLAH perkara ini adalah sesuatu yang serius dan sesuatu yang amat besar dosanya", an nur:15.

Al halal ku wal haram mu, tak boleh pakai, al halallu baiyinun, wal haramu baiyinun boleh pakai, sebab neutral.

Kalau dia buat kat orang o itu bukan fitnah, tapi kalau orang bersumpah dan ajak pi mahkamah o itu fitnah, fitnah besarrr. Hatta ada rakaman video tunjuk dia berjalan lebih dari 10 tapak pun, rakaman yang tunjuk dia idup-idup pun fitnah.

Walaupun kes salah laku moral ini tidak ada kena mengena dengan kerajaan dan sebelum anwar mencemar nama Dr Yusuf Qardawi eloklah kerajaan mengaturkan perjumpaan antara Dr Yusuf dan Saiful seperti yang disarankan rakan-rakan yang lain, supaya Yg Berbahagia Dr Yusuf boleh dengar dari kedua-dua belah pihak.

4 comments:

Anonymous said...

ish3.. ak tngok muka pnterjemah tu ada iras2 brader anuar.. iskk.. musykil2..

Anonymous said...

mahkamah,polis dan juga rakyat hanya boleh menerima dan percaya diatas satu satu aduan atau pun percakapan dgn mempamirkan bahan bukti yg sahih....kalau sekadar cakap mulut saja semua org boleh bercakap utk tuduh menuduh atau menafikan sebarang perkara utk melindungi kesalahan sendiri.....sebab itu di padang mahsar nanti mulut akan terkunci oleh kerana didunia mulut sentiasa bercakap bohong.....kaki,tangan,telinga,mataatau semua anggota yg bisu di dunia akan jadi saksi dan berkata2 di akhirat kelak semasa di hisap>>> mulut bisu!!!!

YANG GAMBI said...

Salam Junah, manusia munafik akan menafikan setiap kemungkaran yang telah dia lakukan sendiri.... itulah AnuWar Al juburi...

Anonymous said...

ini bukan fitnah...tetapi kejadian...

Popular Posts 30