Followers

Monday, March 29, 2010

SUARA PENIPUAN MAIN YAHUDI

Akhbar suara keadilan gigih dalam usaha mengalihkan perhatian umum terhadap anwar yang diketahui ramai besahabat dan disokong moral dan material oleh yahudi zionis. Akhbar tersebut membesar-besarkan cerita mengenai kerajaan menggunakan kepakaran Yahudi dalam pentadbiran dan sistem keselamatan.
****
Umno Gadai Keselamatan Negara Kepada Zionis
Oleh: Rusnizam Mahat

Akar umbi Umno dikatakan semakin resah dengan pendedahan terbaru yang menunjukkan hubungan semakin “selesa’ antara kerajaan pimpinan Najib Razak dan rejim Israel.
Selain menggunakan khidmat syarkat perunding APCO Worldwide yang dimiliki oleh orang Yahudi, kerajaan Umno-Barisan Nasional kini dilaporkan mengguna khidmat seorang bekas pegawai tentera Israel untuk merombak sistem komunikasi Polis Diraja Malaysia. [sk]

Tentera Israel Bina Sistem Maklumat PDRM
Oleh Rusnizam Mahat

Malaysia kini berhadapan dengan risiko bahawa segala maklumat dan rahsia negara kini berada dalam risikan asing yang turut menyusup dalam pentadbiran Polis Di Raja Malaysia (PDRM).
Perkara itu didedahkan oleh Ahli Majlis Pimpinan Pusat KEADILAN, Badrul Hisham Shaharin dalam laman web beliau.

Menurut Badrul, Bekas tentera Israel, Izhak David Naskar dipercayai bertanggungjawab membina sistem komunikasi yang bernilai RM42 juta untuk PDRM. [sk]
****


Apa yang mereka gagal sabitkan kerajaan ialah kerajaan dipergunakan Yahudi. Inilah perbezaan ketara hubungan profesional kerajaan dan yahudi di mana kerajaan menggunakan teknologi yang memang tidak ada pada sesiapa kecuali mereka untuk kebaikan negara berbanding hubungan anwar dan yahudi kerana ternyata anwar dipergunakan Yahudi untuk mewujudkan kerajaan Malaysia pro Amerika, di mana Amerika ialah sekutu kuat Israel 4 all.

Hubungan anwar dan yahudi juga tidak perlu diperbesarkan lagi kerana sudah terang lagi bersuluh. anwar mendapat layanan istimewa di Amerika. Yahudi-yahudi yang paling berkuasa di Amerika juga mempunyai hubungan beyond profesional dengan anwar. Imej anwar selalu diangkat dan dipuja-puji oleh media-media yang dikawal yahudi.

Rakyat yang cintakan negara dan agama harus berfikir sekali sahaja untuk tidak memilih anwar. Memilih anwar bermaksud menyokong yahudi zionis dan Israel 4 all.

2 comments:

Akazi is HERE said...

salam hormat

ikatan antara anuwar & israel dah sinonim bagaikan aur dgn tebing

anak angkat le katakannn...

YANG GAMBI said...

Junah, kaki penipu macam si Nuar Liwat ini akan hanya bercakap dihadapan orang2 yg buta, bodoh, bisu sahaja. sebab itu apa yg dia ckp tidak pernah dibantah....

Popular Posts 30