Followers

Saturday, April 24, 2010

PKR TERSEDAK, AMAT TERDESAK


Najib, Muhyiddin Di Hulu Selangor Sekali Gus Bukti Umno-BN Amat Terdesak
Oleh Sidiqin Omar
KUALA KUBU BAHARU 24 Apr - "Kita tidak pernah melihat sebuah pilihan raya kecil yang menyaksikan Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri terpaksa berada dalam kawasan pilihan raya pada masa yang sama". Ini adalah kerana kebangkitan rakyat yang jelas menentang Umno-BN amat menakutkan Najib. -Pengerusi Biro Pemahaman dan Pemantapan Agama KEADILAN, Dr Muhammad Nur Manuty. [SK]

Anwar sejak belum umum calon sudah berkempen di Hulu Selangor, Pakatan siap pakai lori berkempen sebelum penamaan calon, siapa terdesak ni? Dah tu bawa Nik Aziz baru balik Mekah punya terdesak. Nik Aziz nak melawat sultan pura-pura sakit nak sokong liberal sihat pula.

"Selain itu, negeri Kedah dibawah pimpinan Ustaz Azizan Razak berjaya mengawal perbelanjaan dan menarik pelaburan sehingga mempunyai lebihan perbelanjaan negeri sebanyak RM18 juta." [Suara Gila Kuasa] .

Kah, kah, kah itu Kedah, negeri Pakatan bebas DAP dan PKR, bawah Ustaz Azizan bukan bawah Khalid Ibrahim. memang terdesak sangat sebab ekonomi Selangor gagal dan lembap tak lama lagi akan melingkup kerana ikut telunjuk DAP dan penasihat seringgit.

Lihat saja air muka gusar anwar dan bilangan pengunjung yang ciput ke ceramahnya. Kebangkitan rakyat tolak DAP dan PKR amat menakutkan anwar. Dia sudah tiada isu, ini bukan Kg Buah Pala, ini Hulu Selangor, penduduk Hulu Selangor tidak mudah ditipu!

Selangor BANGKIT selangkah ke arah bebas DAP PKR

1 comment:

Abdul Ghani said...

Biarlah Si Sidiq tu. Ini baru kali pertama dia join kempen pilihraya. Budak baru belajar.

Pasal laporan ikonomi Sidiq, mungkin dia dapat fakta dari penasihat 1 Ringgit.

agbr47: Apa-apa pun banti aje dulu.

Popular Posts 30