Followers

Friday, June 25, 2010

ANWAR DI AMERIKA BUTA PERUT!


Membaca hujah puak pembangkang kadang-kadang mengundang senyum sendirian. Cuba mencantum peristiwa untuk mencipta ilusi seolah-olah tengah khayal kena ganja. Sebagai contoh namakan kucing DS Najib cuba disamakan dengan namakan anjing Mr Obama Presiden US untuk mengaitkan UMNO dengan APCO dan Yahudi, kemudian diakhiri dengan ayat "fikir-fikirkan lah". Hendak kata buta mata tak mungkin pula tapi buta perut mungkin ya.

Di manakah anwar sekarang? Ya di Amerika berjumpa seorang Zionis bernama Cohen. Tidak kah jelas yang anwar sekejap-sekejap keluar negara berjumpa Zionis Amerika. Tidak kah jelas anwar di beri jawatan bermacam-macam dalam pertubuhan Zionis dunia. Tidak jelaskah lagi media Zionis beria-ia memberi sokongan moral 100 pemikir terbaik, ruang dan tempat kepada anwar memburukkan Malaysia?

Kenapa benda yang tak wujud dan tidak jelas cuba diada-adakan dan dikait-kaitkan sedangkan yang betul-betul jelas dan nampak depan mata tidak mahu diteliti dan diinsafi. Apakah candu yang diberi anwar dan Pakatan sehingga kaburnya mata hati mereka-mereka ini?


Fikir-fikirkan lah.

5 comments:

Jeffry said...

SLM BRO...MCM PERUMPAMAAN MELAYU LAMA.."NAK MENEGAKKAN BENANG YG BASAH" TP PENCACAI2 AL JUBOREE CUBE NAK MENEGAKKAN SEMULA "ANU" AL JUBOREE YG KENDOR WLUPUN TAU BENDA TU SALAH KEHKEHKEH

Anonymous said...

itulah namanya SYAITAN BISU

ajijasin said...

salam alaikum...
anuwau berahi sememangnya talibarut YAHUDI ZIONIS!!!
SELALU KE AMERIKA SETIAP BULAN TU, APA KEJADAHNYA!!!!
ITULAH TANDA UTK SENTIASA MENYEMBAH SUMPAH TAAT SETIA KEPADA YAHUDI LAKNATULLAH LAH!!!

KALAU ORG MELAYU YANG MENYOKONG MACAM NAK GILA DIA NI!!!
TAK MAHU MENERIMA KENYATAAN BAHAWA ANUWAU BERAHI NI, SEMEMANGNYA TALIBARUT YAHUDI ZIONIS!!
ALANGKAH MALANGNYA!!!
BETAPA BODOH TOLOL TONGONG BAHALOL BANGANG BENGONGNYA!!!
MEREKA MEREKA ITU!!!

ALANGKAH BURUKNYA LETAK OTAK
BUKAN KAT KEPALA LUTUT
MALAHAN LEBIH TERUK LETAK OTAK KAT BONTOT!!!!

tokguru said...

ni sumo saloh ambo hu huhu.

ambo yang ajar benci membenci ni hu huhu.

ambo ingat tu kepimpinan gaya nabi hu huhu.

YANG GAMBI said...

Sebahagian besar orang Melayu sudah tidak percaya pada Anwar, khususnya dlm PAS sendiri, tetapi oleh kerana tok guru Nik Aziz punya pasal, penyokong-penyokong PAS terpaksa akur.....Nik Aziz terlalu dendam dengan UMNO, sebab itu Nik Aziz juga macam Anwar, pergunakan segala kepandaian termasuk agama untuk memecahbelahkan orang Melayu Islam... dia peduli apa, asal dendam tercapai...

Popular Posts 30