Followers

Tuesday, July 13, 2010

BELUM TERBUKTI PERISIK SUDAH DITAHAN

10 alleged Russian spies arrested in US
WASHINGTON : Tuesday, 29 June 2010 04:40

WASHINGTON – The United States has arrested 10 alleged spies accused of carrying out "deep-cover assignments" for years for the Russian intelligence services, officials said Monday. [MM]

DS Hishamuddin beberapa hari lalu memberi respon terhadap dakwaan anwar 'alat CIA', yang KDN akan bertindak jika ada bukti.

Lain pula yang berlaku di Amerika, mereka sudah mengambil tindakan terhadap "alleged spies" yakni disyaki dan belum terbukti. Cepatnya mereka mengambil tindakan terhadap pengkhianat kerana mementingkan keselamatan negara.

anwar's apology tour kini hangat tersebar, walaupun PAS bersetongkol dengan anwar tetapi tidak semua seperti TGNA dan Datuk Mahfuz ada juga yang tidak taklid buta seperti Ketua Dewan Ulama PAS Pusat, Datuk Harun Taib yang mula mempersoal sikap talam 2,3,4,5,6,7,8 muka anwar lalu menuntut pendirian anwar berhubung isu meminta maaf kepada Zionis tersebut.

Ingatlah anwar, Amerika mencipta Saddam Hussein dan Amerika juga mengkhianati Saddam Hussein. Ini bukan filem yang mana Amerika akan menyelamatkan baruanya, in real world Amerika hanya mementingkan diri mereka. Pengkhianat akan berakhir dengan pangkhianatan jua.

No comments:

Popular Posts 30