Followers

Saturday, July 17, 2010

CURI PASIR UNTUK BAYAR CNN?

Oleh UNTA BELANG

Untuk pengetahuan anda, Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim didakwa telah membiayai program temu bualnya dengan Cable News Network (CNN) baru-baru ini.Ia adalah usaha Anwar untuk meyakinkan kembali para pelobi Yahudi bahawa beliau bukannya anti-Yahudi.

Yang menariknya, dakwaan ini bukan dibuat oleh orang UMNO, bukan oleh orang BN, tetapi Presiden Trevino Strategies and Media Inc., Joshua Trevino. [Baca selanjutnya]

****
Mencuri pasir seolah-olah sanggup mengambil wang rakyat untuk membayar CNN dan menanggung bil perjalanan apology tour bagi memulihkan imej seorang individu.

Di mana letaknya maruah individu tersebut yang mengambil wang rakyat dan digunakan untuk apology tour dan membayar CNN semata-mata untuk menaikkan imej sendiri.


1 comment:

agbr47 said...

Ini satu lagi fitnah yang paling besar di dunia. Berapa sen aje yang dapat di punggut hasil korek pasir? Kontraktor dan tonto makan pun dah tak cukup. Inikan pula nak bayar CNN?
Talivesyen tu kawan-kawan punye. Tak payah lah bayar-bayar.

Popular Posts 30