Followers

Wednesday, July 7, 2010

KG BARU: AMBIL IKTIBAR DARI PALA DAN ASAM
“Apa punya otak orang BN, semua pikir duit sahaja. Ada tanah semua nak jual, jangan harap puak ini nak uruskan pembangunan Kampung Baru kerana nanti akibatnya macam cerita Pendekar Bujang Lapok RM40,000 untuk kamu, RM400 juta untuk aku (kerajaan BN),” katanya (DSAI) ketika berucap pada Forum Keamanan Gaza di Gombak dekat sini malam tadi. [MI]

Satu benda yang anda jangan percaya kepada anwar ialah dalam bab tanah. Di Penang satu Kampung India sudah kena jual dan beberapa Kg Melayu sedang tunggu masa untuk dirodok bulldozer.

Tontonlah vedio di atas 7 kali sebelum tidur dan 7 kali selepas solat subuh, ajaklah anak-anak dan cucu-cucu anda tonton bersama, letakkan air di hadapan komputer apabila video ini dimainkan dan beri minum kepada anak cucu anda setiap pagi dan petang, tidak cukup dengan itu sentiasa bisikkan dalam hati anda dan ke telinga anak cucu anda, anwar pembohong, tanah Melayu tidak selamat di bawah DAP!

Kg Jalan Pokok Asam sebuah Kg Melayu yang telah diduduki 3 keturunan kini di ambang bahaya, diancam kerajaan Zionis DAP, notis pengosongan sudah diberi, bulldozer tengah panas enjin, masa pengosongan 3 bulan. Ada anda nampak anwar turun ke Kg Jln Pokok Asam semenjak perkara ini didedahkan media awal bulan lalu?

Kg Jln Pokok Asam, tidak dinafikan salahnya berpunca dari kerajaan BN yang sudah memerintah 53 tahun sebelum ini yang tidak memberi geran kepada penduduk. Bagus lagi DAP kepada kaum cina, lihat saja bila tawan Perak agenda awal mereka, dapatkan geran untuk bangsa mereka di Kg Baru. Namun nasi sudah jadi bubur, ungkit pun tak guna.

Pengajaran yang perlu diambil ialah, Pertama, jika anda bukan cina maka DAP dan baruanya tidak akan membantu anda. Kedua, DAP dan MCA bekerja untuk bangsanya parti lain bekerja untuk perut sendiri.

Melayu mesti bertindak sebelum di halau DAP - Mohon geran sekarang.

No comments:

Popular Posts 30