Followers

Tuesday, July 6, 2010

POKOK ASAM: PELUANG PAS BUKTIKAN KEMAMPUAN

Timeo Danaos et dona ferentes "I fear the Danaans (Greeks) even if they bring gifts"

Patut lah DAP beria-ia membantah judi bola sepak. Rupa-rupanya ada udang di sebalik batu. Dalam orang Melayu Pakatan bergembira mengagung dan memuja DAP rupa-rupanya DAP ada agenda yang lebih besar iaitu merampas, meroboh dan meghalau orang Melayu dari perkampungan yang telah mereka duduki selama tiga keturunan. Kini orang Melayu pakatan termalu takkan tengah puji tiba-tiba nak mengeji. Harga yang perlu dibayar untuk sokongan DAP selalunya tinggi.

Kini PAS dan Melayu PKR ada hingga 13 Oktober nanti untuk membuktikan cakap mereka Pakatan Rakyat, membela rakyat miskin, negara berkebajikan, merakyatkan ekonomi dan segala rakyat lagi. Kerana nasib 200 rakyat miskin Kg Jln Pokok Asam di Penang kini di hujung tanduk. Setelah BN gagal membantu mereka dalam tempoh 50 tahun berkuasa, PAS dan Melayu PKR harus buktikan mereka dapat membantu mangsa Zionis DAP ini dalam tempoh masa terdekat ini.

Setelah DAP berjaya menguasai Perak antara perkara awal yang dilakukan mereka ialah mengusahakan geran tanah pemilikan 999 tahun kepada bangsa mereka. Benarlah, DAP hanya berjuang untuk bangsa mereka. Sedih bila melihat orang Melayu yang tinggal begitu lama rupanya digantung tak bertali, 50 tahun rupa-rupanya geran tak diberi. Baru satu negeri DAP kuasai terbongkar sudah rakyat digantung tak bertali, belum satu Malaysia.

Orang Melayu cepat-cepatlah mohon geran sebelum dihalau DAP.

8 comments:

Anonymous said...

Jangan terpedaya la. Ini semua gimik DAP. Isu ini sebenarnya dicipta. Lepas ni DAP akan seolah-olah berjaya selesaikan masalah org Melayu, maka terangkat la lagi Pakatan Rojak ini. Kpd penduduk Kg Asam jgn takut tanah anda tak akan diambil

Anonymous said...

terpedaya apa ke namanya, surat dah dpt. bulldozer dah tunggu. sokong la dap lagi.

klose

Jeffry said...

SLM BRO..BAK KATA PEPATAH.."KUMAN SEBERANG LAUT NMPK TP BABI GEMOK SONDOL2 ORG MELAYU DPAN MATE BUAT2 X NMPK!"..DASAR PARTAI PISS SHILAKAK

lord ried said...

ALLOOO BEWAK2 PENDUKUNG PARTI BEWAK.......

CEEEHHHHHHHHHHH. BERLAKON. SAPA LA MAKCIK DAN PAKCIK DIUPAH OLEH PARTI BEWAK TU. ENTAH2 SATU EPISOD PILEM MELAYU YANG MAK BAPAK TEGHIMA SURAT DARI ANAK YANG KIJA DI KL.

SEBUT PASAI AMIK TANAH.....KOH TSU KON...TADAK AMIK KA. PARTI BEWAK MELAYU BILA DEPA NAK WAT PEMBANGUNAN DEPA GANTUNG KAT LANGIT KA. KERAJA AMIK TANAH TU DEPA BAYAQ NGAN REGA SEMASA TANAH TU. KALU KERAJAAN BEWAK FUUUHHHHHH LAGI DASAT.......PERMBAT LAGU PERAMBAT LEMBU MASUK PAGAQ.

he he he
gurau ngan pendukung parti bewak.

lord ried said...

THUUHAHAA...THEHEHEHEH....WHUAAHAHA........HADUUUUUUUIH .....HADUIH...HADUIH......

MASA KOH TSU KON MERINTAH.....SUMA MELAYU JADI KAYARAYA. TADAK SEKOQ PON MELAYU SESAK. GHETA DEPA BERTIMBUN2. JAHAT PEEL LGE NIH.....MERINTAH SAJA MELAYU DAH JADI SUSAH......DAH JATUH MISKIN.

MELAYU JADI MISKIN DAN SUSAH BUKAN SABIK REGA MINYAK DAN BARANG KEPERLUAN NEIK....TAPI SUSAH SABIK GUAN ENG
THUUHAHAA...THEHEHEHEH....WHUAAHAHA........HADUUUUIIIHH

lord ried said...

ALLOOOOO BEWAK2 pejuang melayu


TOLOL BERTINGKAT LA HANG NI.....SAPA PON KALU NAK WAT PEMBANGUNAN MISTI GUNA TANAH TERMASUK KERAjaan PARTI BEWAK....PEMBANGUNAN TAKLEH NAK GANTUNG ATAIH LANGIT WOOOOOOOIIIII........

MASA KOH TSU KUN DULU NAK WAT PEMBANGUNAN DIA TADAK AMIK TANAH MELAYU....SUMA TANAH DIA AMIK HAK CINA BELAKA.

SUMA MB MELAYU DI BAWAH PARTI BEWAK
TADAK AMIK TANAH MILIK MELAYU LA. SEDEKAH KAT CINA SEBIJIK SINGAPORE TU, BUKAN AMIK TANAH MILIK MELAYU TAPI TUAN TANAH TERPAKSA DOK BAWAH PERINTAH CINA.

he he he
gurau ngan bewak bahlol betingkat

Junah said...

Salam Tuan Haji,

Nak menyamar konon. Buat blog delete, buat blog delete tu la kerja Tn Hj. Saya selalu ke blog GOMO xyah la Tn Hj susah2 copy paste kat sini.

Anonymous said...

Kalau perkara ini benar-benar terjadi, saya amatlah berharap Lord Reid pun di timpa musibah yg sama, harta semua keluarga Lord Reid hilang atau dirampas sama seperti keluarga di Kg Asam ini, sebagai ganjaran kepada ketawa Lord Reid yg berdekah-dekah itu.

Kepada PERKASA, bersedialah utk berjuang utk memastikan rampasan ini ini kecundang, bayangkan kalau perkara ini terjadi kepada keluarga kita, adik, abang atau kakak kita.

Dapatkan nama pemaju, pemilik, pengarah syarikat yg terlibat dalam projek ini, blacklist nama2 mereka sebagai puak yang menindas. kalau boleh senaraikan nama seluruh ahli keluarga mereka.

Sesungguhnya ini adalah satu lagi karya agung dari puak Ultra-Kiasu " Howto Ethnic Cleansing by means of Capitalism " , mungkin Lord Reid boleh terjemahkan untuk bacaan anak cucu kita akan datang.

Popular Posts 30