Followers

Saturday, August 28, 2010

BUSUK SEHINGGA USUSNYA


Umno mahu Taib Undur, untuk kuasai Sarawak
Harakahdaily
KUALA LUMPUR, 27 Ogos: PAS melihat Umno kini terdesak untuk menyingkirkan Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud selepas kekalahan yang memalukan BN di Sibu baru-baru ini.

Umno ujar Idris mahu menguasai Sarawak dengan menyingkirkan Taib yang kini presiden Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB). [carlsberg daily]

Mereka mengolok yang Taib ini raja Sarawak, mereka juga menyebarkan berita Taib keluar negara mahu jual Sarawak, mereka juga mengupah rakan-rakan zionis mereka di luar negara berdemonstrasi bila Taib keluar negara.

Bila UMNO mahu lakukan perubahan mahu selamatkan Sarawak dari DAP, tidak mahu orang Iban, Melanau dll menerima nasib yang sama seperti Melayu Tanjung To'kong, India Kg Buah Pala dan pencari rezeki 3N ikan bakar, bazaar ramadhan dll berulang, mereka kata UMNO mahu singkirkan Taib dan UMNO mahu kuasai Sarawak.

Habis apa nak buat? Takkan nak contohi PAS tutup sebelah mata kepada orang miskin yang di tindas di negeri Pakatan kemudian menyerang kepentingan Melayu yang masih dikuasai Melayu seperti Felda, felcra dan petronas supaya lebih senang dikuasai DAP, begitu?

1 comment:

Jeffry said...

PARTAI SESAT MMG TERER BAB 'RACUN MERACUN' NI. DIORANG NAK RAKYAT TERIMA BULAT2 CKP DIORANG. SAPE YG TAK PECAYE CKP MEREKA TAK DPT 'MASUK SYURGA' SEPERTI YG DI JANJIKAN OLEH WALLY SLIPOR (TERMASUK ORG BKN ISLAM) HUHUHU

Popular Posts 30