Followers

Wednesday, September 1, 2010

ISU SURAU DIBESARKAN TUTUP HUDUD

"Man kazaba 'alaiya muta'ammidan fal yatabawwa' maq'adahu minan nar"

Tersebar akhir-akhir ini bermacam jenis video dari putri UMNO ke Rosmah ke ceramah untuk menghalalkan kafir harbi masuk ke Masjid 'berdakwah' kepada jemaah islam dalam surau, aik terbalik pula, dulu zaman nabi orang jahilliyah datang ke Masjid mendengar dakwah dari nabi SAW. Walau bagaimapaun tak boleh cakap apa sebab ada musallamah al kazzab akan putar isu dan kaitkan dengan nabi SAW.

Namun apa yang jelas isu ini diperbesarkan untuk menutup kemaluan dan penipuan yang hudud bukan lagi dan mungkin pernah menjadi juzuk perjuangan mereka. Kegagalan dan kemaluan besar yang tidak terjawab oleh mereka kepada penyokong-penyokong negara Islam dan Hudud, walaupun mereka masih ada sokongan penyokong taklid buta tetapi lain rasanya.

Al-muhim, mereka sendiri tidak kisah akan penyokong ghulat parti kerana kalau disuruh makan tahi pun ghulat-ghulat ni makan, tetapi malu mereka adalah kepada penyokong perjuangan yang tidak menyokong parti kerana individu tetapi menyokong parti kerana perjuangan. Jika parti hilang perjuangan maka tiada sebab lagi untuk menyokong parti itu, biar wali mana pun yang memimpinnya.

3 comments:

Anonymous said...

Minggu ini Tok N.ajis wali selipau dah tak sebut pasal dasar pari PAS sebab nanti sebab dah kena penampau dengan Kapal Sink Zaid dan PKR.

Jeffry said...

SLM BRO..KEMALUAN TOTOK2 PARTI SESAT 'TERSERLAH..TERJUNTAI2' TANPA RASA MALU DEMI NAK MENDAPATKAN KEPERCAYAAN KAFIR HARBI! KEHKEHKEH >|D

ddinbunga said...

Salam, lepas ni banyak surau di Selangor nak jemput Ellyzbert Wong buat demotrasi main tidor2, selak2.

Popular Posts 30