Followers

Thursday, October 28, 2010

2 HARI TAK BERAK


Dua hari tak berak pun nak jadi isu. Sampai buat kajian warna tahi. Punya nak menegakkan benang basah, nak memenangkan yang zalim, yang buat salah.

Kan Mat Sabu pun dah beritahu siapa dia, begitu juga Ust taib Azammuddin yang menemuramah saksi, tanya lah dia-orang.

Takkan Mat Sabu dan Ust Taib fasik dan munafik kut?

Mungkin mangsa tak ada selera nak berak lepas tu, mana tahu?

2 comments:

Anonymous said...

yang paling pakar ialah orang yang buat novel SHIT

Hashim said...

Tu pasal suruh belajar hang membodek...banyak ilmu kunyit kena belajar... sebelum belajar kenapa tak berak 2 hari penting ....test IQ dulu.

Ramai puak IQ rendah tak terjawap beb..tu baru aku teori belum lagi Dr pakar.

Spinners....dah lama hang tak cite pasal lubang jubor..mai sini aku bagi IQ test biar terang hati dan mudah faham.

Sample dari lubang kunyit telah diambil dengan menjolok hingga rectum teratas, apakah kandungan sampel selain dari kunyit.....jeng...jen...jen

jwpnya KY jelly...apa jadah benda ni....untuk puak IQ rendah , benda adalah sebatian organik yg specifik malah boleh ditrace dengan kaedah kimia...

Ramai yang kantoi ni....kalau bahan ni tidak ditrace ..

Tapi jangan risau report boleh bikin ma...ghaib pun boleh..Malaysia Boleh

Popular Posts 30

Blog Archive