Followers

Friday, October 8, 2010

DI MANA ANWAR UNTUK KAUM INDIA?Insiden bilamana sekumpulan samseng India menyerbu PC Rahimi Osman bekas penolong anwar untuk menyekat Rahimi daripada bercakap kepada media sungguh menyedihkan dan menggambarkan betapa dangkal nya akal sesetengah daripada orang India.


Tidak kah kaum India mengambil pengajaran daripada apa yang berlaku baru-baru ini di Perak bagaimana DAP melayan Kulasegaran?


Tidakkah kaum India mengambil pengajaran daripada pembohongan Kg Buah Pala? Tonton video di atas. Anwar menipu kaum India secara terang-terangan. Sebelum dapat undi bukan main lagi beliau bercakap, beri tempoh kepada DAP 2 minggu untuk selesaikan isu Kg Buah Pala, dan kalau tak buat "Ini bukan anwar".

Lepas dapat undi dan menang di P. Pinang anwar tidak pernah keluar sebarang statement, tanya khabar jauh sekali jenguk Kampung tersebut, di tinggalkannya terkial-kial keseorangan melawan kerakusan DAP. 17 bulan pakatan di P. Pinaang Kg Buah Pala kecundang di tangan DAP penduduknya dihalau. Di mana anwar untuk kaum India?


Berbaloikah wahai kaum India sokongan dan pengabdian anda kepada DAP, PKR dan anwar?

1 comment:

Anonymous said...

kaum india lu fikir lah sendiri kadang menyampah pun ada lebih2 lagi peguam india....kaki belit..jumpa ular dengan keling mana dulu kena bunuh.....

Popular Posts 30

Blog Archive