Followers

Tuesday, October 19, 2010

FIRAUN KAGUM PEMERINTAHAN LGE


Firaun menasihatkan rejim zionis supaya mencontohi kelicikan pemerintahan DAP LGE di Pulau Pinang suatu hari nanti.

Rejim zionis dinasihatkan demikian kerana Israel dibenci dan tidak diiktiraf negara-negara Islam dan berkecuali tidak seperti pentadbiran DAP LGE di Pulau Pinang.

Pentadbiran DAP LGE di Pulau Pinang dengan licik menghalau bangsa bukan cina dan menjerut peniaga-peniaga bukan cina dalam masa yang sama mendapat sokongan daripada PKR dan PAS.

Kata Firaun modus operandi DAP LGE sangat halus dan licik,

cara 1: Mengambil alih tanah dengan tidak berbincang, memberi pampasan murah, kemudian membina rumah mewah tidak mampu milik memaksa rakyat miskin keluar dari Pulau Pinang secara halus.

cara 2: Memberi seratus ringgit sekali sahaja dibawah topeng basmi kemiskinan kemudian mengambil tanah, menghalang dan menekan peniaga dan menceroboh dan merampas kawasan bukan cina dengan sewenang-wenangnya.

cara 3: Memberi alasan kesesakan lalulintas atau tidak bayar sewa atau tidak perbaharui lesen untuk menyekat kaum bukan cina dari maju dalam perniagaan kerana sumber kekayaan 9/10 datangnya dari berniaga.

justeru harus dicontohi rejim zionis tambah firaun lagi.

Sementara menjalankan agenda halau menghalau ini pastikan rejim zionis mengalihkan isu dan membawa tumpuan orang ramai kepada isu remeh, firaun mengambil contoh LKS membesar-besarkan isu kata-kata perkauman bagi mewujudkan simpati rakyat dan melindungi perbuatan terkutuk agenda sebenar mereka.

Dari kitab Bab ul Zulm

1 comment:

Bingai @ Bangang said...

tajuk hebat dengan pengisian yang mantap! Bravoooooo!!!

Terimakasih kerana mengikut blog saya. Blog anda telah disenaraikan di dalam blog Followers 2 dan diharap anda juga dapat menyenaraikan blog saya dalam bloglist anda

Aku Yang Bingai
Dari Emelku: Bila lagi nak tunjuk kekuatan orang Islam?

Popular Posts 30

Blog Archive