Followers

Wednesday, October 6, 2010

PATUT ANWAR KAWAN AL GORE


Baru lepas menonton drama 'Chuck' di TV. Rupanya-rupanya ketika Amerika dan dunia sedang tidur Zionis sedang bertungkus lumus melawan pengganas untuk memastikan kita selamat. Begitu juga dalam filem Independence day, oleh kerana otak Yahudi dan ayahnya telah menyelamatkan manusia daripada kehancuran yang akan dibawa makhluk asing.

Maka wajarlah kita berterima kasih kepada Zionis kerana telah terhutang budi dengan mereka. Bagi mereka di Amerika berilah sokongan padu kepada Paul Wolfowitz, Al Gore, Al Bright dan pelobi-pelobi Zionis yang lain supaya sebuah negara Israel dapat di bentuk di atas tanah Arab Palestine.

Bagi mereka yang berada di Malaysia yang tidak dapat bersama berjuang dengan tentera rejim Zionis memusnahkan rumah orang Palestine, membunuh kanak-kanak dan orang-orang sakit dan tua Palestine, mereka bolehlah menyokong agen dan wakil rejim di Malaysia iaitu Dato Seri Anwar Ibrahim kawan baik Al Gore, Paul Wolfowitz dll dan juga kawan-kawan DS Anwar yang lain dari Parti DAP dan PAS.

Sekalung terima kasih kepada penyokong-penyokong rejim di Malaysia terutama penyokong DS Anwar dalam dan luar Pakatan!

1 comment:

ddinbunga said...

sALAM, BRO, TEMAN PALING MINAT FILEM SARJAN HASAN, JEPUN KALAH AKHIRNYA SALLEH KAMIL GAK TERKANJAI, CONTOH SALLEH KAMIL TU AL JUBURRI LAH BRO.

Popular Posts 30

Blog Archive