Followers

Friday, November 19, 2010

13 MEI DAN MEMALI

Khabarnya anwar akan ke Kedah esok. Sepanjang musim bah di Kedah, anwar berada di mana? Kesian Ustaz Azizan bertungkus lumus seorang diri menyinting seluar membantu mangsa banjir. Kerana penat beliau akhirnya melenting, pukul anak sindir menantu.

Sekarang bila bah surut baru anwar turun ke Kedah untuk mengambil segala credit atas usaha orang lain, di samping mengagali kubur lama, menyubur kebencian menanam perpecahan. Esok pelbagai fitnah akan keluar. Kesian anak muda yang akan ditipu bulat-bulat.

13 Mei ditutup rapat di genggam erat untuk menjaga hati DAP dan mengelak rakyat mengetahui kisah sebenar dalang di sebalik rusuhan. Manakala peristiwa Memali akan dibongkar kembali untuk memecah belah kan orang Melayu dan umat Islam supaya memberi ruang untuk DAP bertakhta luas dan cerah. Itulah sebenar tujuan Pakatan untuk memberi kunci negara kepada DAP dan misi perkauman mereka.

1 comment:

Jeffry said...

KESIAN JIJAN..TU LAA..ARITU SUKU SAKAT DIA REMBAT BRG BANTUAN DR KERAJAAN PUSAT UTK MANGSA BANJIR DI KEDAH. SKANG NI AL JUBOR PLAK 'REMBAT' KREDIT DR KEJE TERKUTUK DIA JUGAK KEHKEHKEH..2-2 MMG HAMPAS KELAPE!!..HARKK PTUIHHHH!!!! >|D

Popular Posts 30