Followers

Monday, November 8, 2010

ADAKAH ZAID DILIWAT?


Keputusan tergempar Zaid untuk menarik diri dari bertanding jawatan no 2 PKR dan meletakkan semua jawatan beliau dalam PKR agak mengejutkan. Namun kenyataannya yang mahu terus komited dengan perjuangan pembangkang dan beliau tidak terus menghantar surat letak jawatan dan tarik diri kepada pihak atasan PKR adalah mencurigakan. Pengunguman ini seolah-olah satu sandiwara mahu memancing atau ugutan kepada anwar supaya memberi lebih perhatian kepada beliau.

Nak kata beliau tidak tahu anwar suka main belakang mustahillah pula, sebab beliau pun pernah bersama UMNO dan tahu anwar suka main belakang, bermaksud guna tangan ghaib untuk naikkan proxy anwar dengan cara rasuah, manipulasi dan tipu daya. dan semestinya beliau pun tahu keAdilan dan Rakyat hanya alas kaki anwar untuk jadi perdana menteri. Jadi tidak timbul isu PKR membela isu anwar sahaja bukan isu rakyat dan ke-tidak-adilan dalam PKR kerana PKR memang ditubuhkan untuk anwar, untuk anwar bulat-bulat.

Beliau peguam, anwar hanya apa graduate Bahasa Melayu? Mustahil beliau diliwat anwar begitu sahaja. Erti kata lain sebenarnya Zaid tengah tunggu anwar datang pujuk beliau. Nafsu Zaid dan nafsu anwar sama sahaja mahu naik dengan cepat. Kan kan /:-?

1 comment:

ddinbunga said...

Salam, bro jangan bila anwar datang pujuk, Zaid balun belakang anwar sudah bro!!!

Popular Posts 30