Followers

Monday, November 1, 2010

BILA BOHSIA DAP KATA ORANG PELACUR

Zulkifli dilabel ‘pelacur’ politik

GEORGETOWN - Ahli Parlimen Bebas Kulim/ Bandar Baharu, Zulkifli Noordin dilabel sebagai pelacur politik apabila meletakkan harga dirinya begitu rendah dengan mereka reka fitnah terhadap PKR dan DAP.

Pengerusi PKR Pulau Pinang, Datuk Mansor Othman berkata, Zulkifli meletakkan harga dirinya ke tahap begitu rendah apabila sanggup menjadi askar upahan UMNO semata-mata untuk memburukkan PKR dan DAP di mata masyarakat. [SH]

(*o*) Bila Zul cuba menyelamatkan Islam dan Melayu dengan mendedahkan perjanjian syaitan DAP PKR untuk jual tanah Melayu, ada orang melenting dan meracau dengan kata-kata kesat.

Orang ini selalunya dipergunakan LGE dalam operasi rasisnya, secara offensive, contohnya nak rampas tanah Melayu, atau cekik rezeki orang Melayu maka orang ini dihantar untuk diratah beramai-ramai sambil dirakam gambarnya guna handphone dan di circulate di internet. (o_o)

(o|o)Begitu secara defensive, bila rakyat bangkit menentang dan menyerang LGE maka LGE lari ikut belakang dan tinggalkan orang ini untuk dirantah sekali lagi beramai-ramai sambil gambarnya dirakam guna handphone dan diedar dalam internet.

Dah dasar 'bohsia' DAP.

Dan Segala anak Melayu Jangan Kau BUNUH

Melainkan DOSANYA DERHAKA Kerana segala

Anak Melayu itu Tanah Air mu dan Tanah Bangsa mu

No comments:

Popular Posts 30