Followers

Monday, December 20, 2010

Roboh Halau Melayu Kampung Teluk Kumbar DilewatkanRoboh Halau Melayu Kampung Teluk Kumbar Dilewatkan

PULAU PINANG 19 Dis. - Pemaju Kampung Teluk Kumbar, KL Metro Land Development Sdn. Bhd. (KL Metro) menafikan khabar angin bahawa kerja-kerja merobohkan rumah-rumah di kampung tersebut akan dijalankan esok.

Pengarah Projek KL Metro, Wong Fok Ten berkata, pihaknya tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan mahupun tarikh tertentu kepada penduduk untuk melaksanakan kerja-kerja berkenaan.

Jelas beliau, tindakan untuk merobohkan rumah-rumah di kampung yang berusia lebih 100 tahun itu hanya akan dilaksanakan selepas keputusan mengenainya dikeluarkan oleh Mahkamah Tinggi pada tempoh terdekat. [RUJUK]

Wayang Cina. Berikutan perjumpaan LGE :@) dengan penduduk Kg baru-baru ini, kerja ROBOH DAN HALAU MELAYU itu DITUNDA ke satu tarikh yang lain.

Jika penduduk Kg bijak bermain politik USAHAKAN kerja ROBOH HALAU oleh regim DAP ini hingga PRU13 nanti supaya regim DAP dapat dihalau keluar terlebih dahulu maka mungkin Kg ini boleh DISELAMATKAN.

Sama-samalah kita MENYOKONG usaha kembalikan Pulau Pinang kepada Kedah atau bawa PAS masuk ke Pulau Pinang untuk halau kedua-dua Gerakan dan regim DAP.

1 comment:

ddinbunga said...

SALAM INI LAH SPECIES LKY SIMGAPORE..TAHNIAH LGE

Popular Posts 30