Followers

Tuesday, September 20, 2011

AL WUZARA TERSENYUM

Bila DS Najib mengumunkan untuk menghapuskan ISA, antara yang tersenyum selain penyokong pakatan semestinya ayah Pin dan Hajah Al Wuzara wal Pelaq. Selepas ini apa lagi yang boleh menghalangnya daripada terus menghina Islam. Inilah Hasil perjuangan Pakatan selama ini.

Bila berlaku gerakkan halus misionary seperti jamuan di gereja yang dibongkarkan baru-baru ini ada beberapa blog pakatan (penulis Muslim)yang mengambil inisiatif secara bersungguh-sungguh mengalihkan perhatian umum daripada isu tersebut untuk memberi masa puak misionary lolos.

Begitu juga bila pusat memurtadkan anak-anak Islam yang berselindung disebalk pusat tiusyen yang dibongkarkan TV3. Ada penulis pakatan dengan licik mengalihkan isu dengan menghi lite kesilapan nama surau (al musyrikin) dengan sengaja untuk mengalihkan pandangan umum daripada perkara sebenar iaitu penyesatan akidah.

Begitu juga orang kuat akidah dalam pakatan seperti Zulkifli Nordin dengan licik disingkirkan dan ada khabar angin bahwa Hasan Ali juga dalam pejalanan. Menang jadi abu kalah jadi bakar.

2 comments:

PUTRA MERDEKA said...

lama hilang bro! anyway welcome back.

Junah said...

Salam bro,

biasa la telah dihantar mengumpul maklumat di lokasi yang dirahsiakan.

Popular Posts 30